Vellen offset

Vellen offset is één van de drukprocédés van Senefelder Misset. Naast vellen offset produceren we ook in rotatie offset. De twee 70/100 vellen offset persen zetten we in bij tijdschriften met een oplage tot 10.000 exemplaren. Ook produceren we op deze persen covers, antwoordkaarten en andere bijproducten voor magazines en catalogi.

All-over UV-glanslakken
Eind maart is de UV-lakstraat in de afdeling Vellen – Vouwen – Snijden geïntegreerd. Een perfecte aanvulling in de orderflow tussen de vellenpersen en snij-/vouwmachines. In de huidige markt, en met name in het luxe bladensegment, is er veel vraag naar een omslag die all-over is voorzien van glanslak. Het hoog kwalitatief glansresultaat is daarvoor de belangrijkste reden. Met de uitbreiding van deze extra discipline wordt de voormalig technische uitbesteding glans-UV lakken nu binnenshuis verwerkt. 

Vakbekwaam
Jaarlijks produceren onze vellen offset drukpersen vele tijdschriften en diverse reisgidsen, catalogi en theaterbrochures. Ook worden covers waarbij het binnenwerk wordt gedrukt in rotatie offset gemaakt in vellen offset.

Kwaliteit voorop
Een hoge kwaliteit van het drukwerk staat bij ons hoog in het vaandel. Gekwalificeerd en gediplomeerd personeel staat daarom garant voor een optimaal drukresultaat.