Nabewerking

Onze nabewerking beschikt over moderne verzamel- en hechtsystemen en een garenloos bindstraat. Dankzij deze procédés en een grote gelijktijdige capaciteit kunnen we zowel gehechte als garenloos gebonden producten realiseren in korte doorlooptijden.

Verzamelhechten
Met vier verzamelhechters, zijn wij in staat om zeer korte doorlooptijden te realiseren voor uw uitgave. Door onze ‘alles onder één dak’ formule en 24/6 winkeltijden kunnen wij zo nodig een time-tomarket realiseren van 24 uur.

Garenloos binden
Op onze in-house garenloos bindlijn worden tijdschriften en andersoortige uitgaven garenloos gebonden. Deze technologie wordt veelal gebruikt voor publiekstijdschriften, catalogi, theaterbrochures en reisgidsen met meer dan 64 pagina’s.

Plusproposities
Tijdens het hechten, garenloos brocheren en/ of sealen is het mogelijk om verschillende productplussen toe te voegen. Denk hierbij aan inserts, outserts, antwoordkaarten, flyers, folders en opplakkers.

Postale verwerking
Senefelder Misset verzorgt ook de postale verwerking. Zo bieden wij de mogelijkheid tot adressortering en het printen van van NAW gegevens op sealfolie of direct op de cover.