MEDIAPORTAL

U kunt via de Mediaportal rechtstreeks bestanden verzenden naar Senefelder Misset. Door deze wijze van aanleveren komen de bestanden - direct op de juiste locatie en in de juiste folderstructuur terecht. Bovendien bieden we met MediaPortal inzage in de bestanden die u heeft aangeleverd.

Voor online aanleveren is het noodzakelijk dat u een log-in en password heeft (op aanvraag verkrijgbaar via uw contactpersoon bij Senefelder Misset). Verder moet uw internetaansluiting aan enkele eisen voldoen. De Mediaportal maakt namelijk gebruik van het http internet protocol. Dit betekent dat poort 80 open moet staan. Om te kunnen up-en downloaden moet verder FTP verkeer mogelijk zijn via poort 21. Op de werkplek moet de internettoegang voldoende snelheid hebben.

Let wel: Er is verschil tussen de up - en download snelheid van een internetverbinding. Dit hangt af van uw internetprovider. De upload snelheid is meestal lager en deze moet bij voorkeur minimaal 512 kbs zijn. Hoe sneller de verbinding, hoe sneller u uiteraard kunt up- en downloaden.

Wilt u bestanden digitaal aanleveren?

Klik op de knop "Inloggen Mediaportal" om direct uw bestanden te kunnen aanleveren.

Andere mogelijkheden

Het is ook mogelijk om door middel van een standaard FTP client bestanden rechtstreeks naar SAF te uploaden. Wanneer u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken, neem dan contact op met uw contactpersoon bij Senefelder Misset. Deze kan de noodzakelijke voorbereidingen, zoals het toekennen van user id en password, voor u verzorgen. Klik hier voor contactinformatie.