Online aanleveren
Via deze website kunt u rechtstreeks bestanden verzenden naar Senefelder Misset. Door deze wijze van aanleveren komen de bestanden - door onze MediaPortal toepassing - direct op de juiste locatie en in de juiste folderstructuur terecht. Bovendien bieden we met MediaPortal inzage in de bestanden die u heeft aangeleverd.

Voor online aanleveren is het noodzakelijk dat u een log-in en password heeft (op aanvraag verkrijgbaar via uw Senefelder Misset contactpersoon). Verder moet uw Internetaansluiting aan enkele eisen voldoen: SAF maakt namelijk gebruik van het http internet protocol. Dit betekent dat poort 80 open moet staan. Om te kunnen up-en downloaden moet verder FTP verkeer mogelijk zijn via poort 21. Op de werkplek moet de internettoegang voldoende snelheid hebben.

Let wel: Er is verschil tussen de up - en download snelheid van een internetverbinding. Dit hangt af van uw internetprovider. De upload snelheid is meestal lager en deze moet bij voorkeur minimaal 512 kbs zijn. Hoe sneller de verbinding, hoe sneller u uiteraard kunt up- en downloaden.
Klik hier voor nu online aanleveren.

Andere mogelijkheden
Het is ook mogelijk om door middel van een standaard FTP client bestanden rechtstreeks naar SAF te uploaden. Wanneer u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken, neem dan contact op met uw Senefelder Misset contactpersoon. Deze kan de noodzakelijke voorbereidingen, zoals het toekennen van user id en password, voor u verzorgen.
Klik hier voor contactinformatie.