Senefelder Misset Seminar 2020 geannuleerd

  • 18 mei

Vanwege de coronacrisis en de beperkende maatregelen die vooralsnog tot 1 september van kracht zijn, vinden wij het niet verantwoord om een week na dato een fysiek evenement in deze orde van grootte te organiseren. Ieders gezondheid staat namelijk voorop. Wel zijn we aan het kijken naar een coronaproof alternatief om je toch bij te praten over ontwikkelingen in de grafische industrie. Zodra hier...

Lees verder


Zondag 15 maart 15.00 uur - Senefelder Misset bij SBS6

  • 10 maart

Wij zijn heel benieuwd naar het resultaat en hopen dat jullie gezellig met ons meekijken.Mocht aanstaande zondag niet lukken, dan krijgen we op zaterdag 21 maart om 12.30 uur nog een kans tijdens de herhaling. En... opnemen of terugkijken behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. 

Lees verder


Senefelder Misset Seminar van 9 april verplaatst vanwege coronavirus

  • 04 maart

In verband met het coronavirus heeft de organisatie besloten het seminar te verplaatsen. De reden is dat wij geen enkel gezondheidsrisico willen nemen. De gezondheid van klanten, partners, bezoekers en werknemers heeft de hoogste prioriteit.Wij bieden hierbij onze excuses aan en vragen tevens om jouw begrip.Degene die zich al hadden aangemeld voor het seminar hebben een mail van ons ontvangen....

Lees verder


9 april: Senefelder Misset Seminar - De comeback van print

  • 03 maart

‘Alles verandert voortdurend en dat zal altijd wel zo blijven’.Als er iets is waar deze postertekst van Loesje op van toepassing is, dan is het wel op het voortdurend veranderende medialandschap. Want, wie had ooit kunnen bevroeden dat na jarenlang aan populariteit te hebben ingeboet, printmedia in dit digitale tijdperk een comeback zouden beleven?

Lees verder


Senefelder Misset neemt 72 pagina Lithoman-pers in gebruik

Senefelder Misset neemt 72 pagina Lithoman-pers in gebruik

  • 13 september

Na een ingrijpende verhuizing heeft Senefelder Misset Doetinchem vandaag de 72-pagina Lithoman-pers in gebruik genomen. Met de komst van de mega pers, die voorheen bij Roto Smeets in Weert stond, heeft de Doetinchemse drukkerij een courant machinepark waar het tenminste de komende tien jaar mee vooruit kan.

Lees verder


Nieuwe organisaties Senefelder Misset Doetinchem B.V. en Dock35 Media B.V.

Nieuwe organisaties Senefelder Misset Doetinchem B.V. en Dock35 Media B.V.

  • 03 juni

De bedrijven zijn sinds 1 juni jl. actief met de dienstverlening en service zoals u van ons gewend bent, met veel van de voor u vertrouwde gezichten.Met vertrouwen kijken we uit naar de toekomst en een prettige samenwerking.Met vriendelijke groet,Ronald van RossumAlgemeen Directeur  

Lees verder


TIM VAN DER WIEL - SPEAKY.AI

Seminar 2019: Tim van der Wiel

  • 18 maart

De 21-jarige Tim van der Wiel is oprichter van GoSpooky, een social content agency, en Speaky.ai, een softwareplatform voor voice technologie.

Lees verder


DERK HAANK - MISSET UITGEVERIJ BV

Seminar 2019: Derk Haank

  • 18 maart

De naam Derk Haank is een grote in de uitgeverij-branche. Hij was CEO van uitgeverijen Misset, Elsevier en Springer Nature. Vorig jaar nam Derk Haank uit Doetinchem het agrarische mediacluster van Reed Business en RELX Group over, waaronder het bekende vakblad Boerderij.

Lees verder


NISRINE SAHLA - NOS [STORIES]

Seminar 2019: Nisrine Sahla

  • 18 maart

Nisrine Sahla is MediaBelofte van het jaar 2019 en een van de verdienstelijke gezichten achter en van NOS Stories.

Lees verder