Senefelder Misset, X-Media Solutions, tijdschriften, drukkerij, vellen offset, rotatie offset, website ontwikkeling
Plusproposities zijn opvallende toevoegingen aan een tijdschrift, advertentie of andere printuiting. Deze toevoegingen zorgen ervoor dat uw boodschap eruit springt tussen alle commerciële uitingen waar de consument dagelijks mee in aanraking komt.
Plusproposities kunnen een positieve bijdrage leveren aan uw naamsbekendheid. Het prikkelt de zintuigen en genereert respons, winkelbezoek en naamsbekendheid. Plusproposities creëren meerwaarde voor uw product of dienst.
Bekijk hieronder enkele technische mogelijkheden. 

Meehechten als vals hart
Dit is een meehechter die een plaats krijgt tussen twee andere katernen.

Meehechten tussen de katernen in
De meehechter komt zowel voor als na het hartkatern. Denk hierbij aan het meehechten van bijvoorbeeld twee andwoordkaartjes die tussen de katernen voor het hart en de katernen na het hart zichtbaar moet zijn.

Opplakken
Op elke verzamelhechter bestaat de mogelijkheid om een opplakstation te gebruiken. Hiermee kunnen (antwoord)kaarten, sachets en eventueel in overleg ook kleine boekjes worden opgeplakt.

Meehechten om het blad
Naast de normale meehechters (in het blad) is ook sprake van speciale meehechters of omhechters (aan de buitenkant van het blad). Namelijk een apart omslag of een omhechter vanwege bijvoorbeeld een advertentie of antwoordkaart. 

Splitcover/splitback
Bij een splitcover wordt een 'dubbele omslag' gedrukt. De eerste pagina van het buitenste omslag heeft een korte voorzijde en de tweede omslag wordt voorzien van een naar buiten gevouwen flap. De omslag kan als een soort luik opengevouwen worden, met binnenin bijvoorbeeld een advertentie. Bij splitback is hetzelfde principe als de splitcover alleen in plaats van de flappen op de cover worden deze toegepast op de achterkant van het blad.

Meehechten in het blad
Een meehechter is een bijlage dat als extra toevoeging aan het hoofdblad wordt meegehecht. De meehechter moet voorzien zijn van een aanleg. Meehechters kunnen aan de onder of bovenzijde van het blad en in bepaalde gevallen zwevend midden in de rug gehecht worden. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over plusproposities ontvangen? Neem dan contact op met uw sales- en/of ordermanager of laat uw gegevens hier achter.
 
Senefelder Misset, X-Media Solutions, tijdschriften, drukkerij, vellen offset, rotatie offset, website ontwikkeling