Missie
Senefelder Misset faciliteert de totale publishingketen (B-to-C, B-to-B en Membership Communications) door het uitvoeren van crossmediale diensten. Onze onderneming is een platform provider in de communicatie-industrie. Wij zorgen voor content ontsluiting via verschillende mediakanalen (print en digitaal). En zetten bij de realisatie ervan onze brede kennis en kunde in. Met als gevolg dat onze klanten efficiënter en effectiever kunnen opereren, hun content kunnen publiceren en daarmee hun doelstellingen bereiken.

Visie
Senefelder Misset zal ook in de toekomst fungeren als allround platform provider. Deze functie blijven we invullen met printoplossingen, logistieke dienstverlening en innovatieve digitale oplossingen op het gebied van online-, mobile- en tablet publishing.

Daarnaast blijft Senefelder Misset een duidelijke rol spelen op het gebied van advies en begeleiding in de gehele publishingketen. Daarbij streven wij een efficiënte en marktconforme dienstverlening na. We onderkennen de impact die onze onderneming heeft op medewerkers, toeleveranciers, milieu en samenleving. Wij willen daarom samenwerken met onze stakeholders op basis van partnership.

Onze medewerkers zijn gedreven, gemotiveerd en betrokken. Zij stralen uit dat zij met plezier hun werk doen en stellen de klant centraal. Wij willen onze dienstverlening continu innoveren. Daarom houden wij ons steeds bezig met het ontwikkelen van innovaties in product en proces, in verdien- en businessmodellen voor onze klanten én innovaties in co-creatie in alle vormen van onze dienstverlening. Dit geeft ons de slagkracht om succesvol te blijven in de toekomst, zowel richting bestaande als nieuwe klanten.