Over ons

Senefelder Misset is dé specialist op het gebied van drukwerkoplossingen voor de totale publishingketen van uiteenlopende organisaties. Zowel voor tijdschriftuitgevers als voor andere profit en non-profit organisaties met uitgeefactiviteiten.

Wij leveren niet alleen geavanceerde printoplossingen in rotatie offset en vellen offset, maar ook oplossingen in nabewerking en ogistieke dienstverlening. Ook geven wij advies over en begeleiding in het gehele uitgeefproces. Met de nadruk op een crossmediale aanpak.

We kunnen onze rol als allround platform provider effectief uitvoeren, omdat we alle benodigde grafische disciplines in huis hebben. Daarbij bieden we een aantal onderscheidende kenmerken: slagvaardige vakmensen, één aanspreekpunt tijdens het gehele grafisch technische proces, zeer hoge leverbetrouwbaarheid, korte doorlooptijden en een stuk extra service, zoals advies bij offerteaanvragen en een (gratis) helpdesk.

Roto Smeets Group
Senefelder Misset maakt deel uit van de Roto Smeets Group. Binnen Roto Smeets Group faciliteren we uitgevers van content met verschillende drukprocedés, waaronder vellen offset, rotatie offset, diepdruk en diverse geavanceerde nabewerkingsmogelijkheden. Roto Smeets Group is een toonaangevende Europese aanbieder van hoogwaardige grafische diensten.

Naast onze grafische dienstverlening bieden we verschillende marketing- en communicatie en uitgeefdiensten aan via onze zusterbedrijven Dock35 Marketing en Dock35 Media. Met deze onderdelen ondersteunen we onze klanten bijvoorbeeld bij de creatie en realisatie van mediakanalen (websites, apps, video) en het effectief exploiteren van tijdschriften en andere mediakanalen. Onze 'alles onder één dak' formule is absoluut uniek!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!