Over ons

Senefelder Misset is dé specialist op het gebied van drukwerkoplossingen en crossmediale diensten voor de totale publishingketen van uiteenlopende organisaties. Zowel voor tijdschriftuitgevers als voor andere profit en non-profit organisaties met uitgeefactiviteiten.

Wij leveren niet alleen geavanceerde printoplossingen in rotatie offset en vellen offset, maar ook logistieke dienstverlening en innovatieve digitale oplossingen op het gebied van online-, mobile- en tablet publishing. Ook geven wij advies over en begeleiding in het gehele uitgeefproces. Met de nadruk op een crossmediale aanpak.

We kunnen onze rol als allround platform provider effectief uitvoeren, omdat we alle benodigde grafische disciplines in huis hebben. Daarbij bieden we een aantal onderscheidende kenmerken: slagvaardige vakmensen, één aanspreekpunt tijdens het gehele grafisch technische proces, zeer hoge leverbetrouwbaarheid, korte doorlooptijden en een stuk extra service, zoals advies bij offerteaanvragen en een (gratis) helpdesk.

Roto Smeets Publishing Services
Senefelder Misset maakt, net als Roto Smeets Weert, deel uit van Roto Smeets Publishing Services. Binnen Roto Smeets Publishing Services faciliteren we uitgevers van content met verschillende drukprocedés, waaronder vellen offset en rotatie offset en diverse geavanceerde nabewerkingsmogelijkheden. Roto Smeets Publishing Services valt onder Roto Smeets Group, een toonaangevende Europese aanbieder van hoogwaardige grafische diensten.

Naast onze grafische dienstverlening bieden we verschillende uitgeefdiensten aan onder het bedrijfsonderdeel Dock35. Dock35 bestaat uit X-Media Solutions, PSH Media Sales, NextGen Publishers en Dock35 Marketing. Met deze onderdelen ondersteunen we onze klanten bijvoorbeeld bij de creatie en realisatie van mediakanalen (websites, apps, video) en het effectief exploiteren van tijdschriften en andere mediakanalen. Onze 'alles onder één dak' formule is absoluut uniek!

Dock35
Dock35 richt zich op alle niet-drukwerk gerelateerde activiteiten binnen de Senefelder Groep. Dock35 bestaat uit:

X-Media Solutions
X-Media Solutions ondersteunt uitgevers en MKB-bedrijven bij de creatie en realisatie van hun mediakanalen. Denk hierbij aan websites, apps, video en digitale magazines.

PSH Media Sales
PSH Media Sales is een toonaangevend bureau in de verkoop van commerciële ruimte in media van externe opdrachtgevers.

NextGen Publishers
NextGen Publishers is de uitgeverij van diverse (eigen) media binnen Dock35. NextGen Publishers exploiteert op dit moment twee (eigen) crossmediale merken en drie media-merken in opdracht van derden.

Dock35 Marketing
Dock35 Marketing ondersteunt met on- en offline marketing en communicatie diensten, bijvoorbeeld in de vorm van zoekmachine-optimalisatie (SEO), search engine advertising (SEA), e-mailmarketing en social media marketing (SMM). Ook verzorgt Dock35 Marketing de (nationale-en internationale) marketing en communicatie voor de bedrijfsonderdelen binnen Roto Smeets Publishing Services.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!