Online Media

Ons zusterbedrijf Dock35 Marketing verzorgt voor verschillende opdrachtgevers de creatie en realisatie van onder andere websites, apps en digitale magazines. Dus heeft u vragen over slimme technologische oplossingen om op een effectieve en efficiënte wijze te communiceren met uw doelgroep(en)? Dan is Dock35 Marketing uw innovatieve en duurzame partner.

Websites
Een goede website is tegenwoordig niet meer genoeg. Om continu onderscheidend te zijn is het daarom belangrijk dat uw website voldoet aan wensen van uw doelgroep en technische eisen van bijvoorbeeld zoekmachines. Dock35 Marketing is hier helemaal in thuis en kan u voorzien van een op maat gemaakt advies, ontwerp of product.

Apps
Steeds meer mensen gebruiken mobile devices. Dat uw doelgroep de content ook op hun mobiel/tablet willen lezen is slechts een kwestie van tijd. De hoogste tijd dus om eens na te denken over de mogelijkheden van een eigen applicatie.

Digitale magazines
Dock35 Marketing is van vele marken thuis. Zo maakt zij ook responsive (digitale) magazines die geschikt zijn voor zowel desktops, tablets als smartphones. De digitale magazines staan onder andere bekend om hun interactiviteit. Zo worden video’s als achtergrondbeeld toegevoegd en worden call-to-action buttons ingezet om lezers te prikkelen. Maar het allerbelangrijkste: de navigatie door het magazine verloopt heel natuurlijk, wat zorgt voor een hoge gebruiksvriendelijkheid.

Wilt u meer weten over de diensten van Dock35 Marketing? Neem dan eens een kijkje op hun website.