Slaven Mandic Senefelder Misset Seminar 2017
Slaven Mandic (1984) is CEO en medeoprichter van Wayne Parker Kent; de grootste online uitgeverij van Nederland. Met online magazines als Froot, NSMBL en Famme bereikt de publisher maandelijks zo’n 9 miljoen unieke bezoekers.

De aanloop naar deze nu al succesvolle media carrière verliep op z’n zachtst gezegd onorthodox. Zo ontvluchtte Slaven op achtjarige leeftijd met zijn familie het door oorlog geteisterde Servië. In Nederland belandde hij in een asielzoekerscentrum waar hij zo’n vijf jaar van zijn jeugd doorbracht. Een periode die de geboren Serviër heeft gevormd tot de ambitieuze mediaman die hij nu is.

De opmars van het in 2011 opgerichte Wayne Parker Kent bleef binnen de mediawereld niet onopgemerkt; Slaven kwam in de Media Top 100 binnen op nummer 41 en is dit jaar gestegen naar plaats 13. Inmiddels werkt Wayne Parker Kent hecht samen met klanten als KPN, Samsung en Unilever. Toch reikte de ambitie van Slaven verder dan een online uitgeverij alleen. In 2015 richtte hij daarom een eigen media sales divisie op en begin 2016 kwam hier een eigen reclamebureau, The Agency, bij. In de nabije toekomst mikt Slaven op tien nieuwe titels in Nederland plus internationale uitbreiding richting de oosterburen.

Slaven ontwikkelde in de afgelopen jaren een holistische en vernieuwende kijk op uitgeven. Een visie die haaks staat op het traditionele uitgeven en waarbij data een hoofdrol speelt. Tijdens het 19e Senefelder Misset Seminar deelt deze bevlogen en gepassioneerde verteller zijn visie op uitgeven met u. Zorg ervoor dat u dit inspirerende verhaal niet mist en meld u nu aan via www.senefelder.nl/seminar.